KOTIMAISET LASISIIRTOSEINÄT

Toimitamme laadukkaat Glassmasters-lasisiirtoseinät.

Lasisiirtoseinät – Laadukkaat ja Kotimaiset Ratkaisut

Tarjoamme korkealaatuisia, kotimaisia Glassmasters lasisiirtoseinäratkaisuja, jotka tuovat tilaasi valoa ja avaruutta. Meillä on vuosien kokemus alalta, mikä mahdollistaa meidän tarjota asiakkaillemme vain parhaita ratkaisuja, jotka yhdistävät käytännön tietotaidon ja ensiluokkaisen tuotteen laadun. Olemme erikoistuneet lasisiirtoseinien suunnitteluun ja asennukseen, ja käytämme CAD-suunnittelua varmistamaan, että jokainen projektimme on räätälöity täydellisesti asiakkaan tarpeisiin ja tiloihin.

GM Classic Lasisiirtoseinät: Mukautettavuus ja Monipuolisuus

  • Classic-mallissa erilliset lasielementit liikkuvat sujuvasti yläpuolista siirtokiskoa pitkin, mahdollistaen helpon käsittelyn ja tilankäytön ilman tarvetta alaohjauskiskolle.
  • Laadukkaat Materiaalit: Valitse karkaistu tai karkaistu ja laminoidut turvalasivaihtoehdot vahvistamaan tilasi turvallisuutta. Valikoimassa on 10 ja 12 mm karkaistu lasi sekä 5+5 mm laminoitu ja karkaistu turvalasi.
  • Visuaalinen Ilme: Valitse normaalin kirkkaan lasin sijaan massavärjätty, värilaminoitu tai silkkipainettu lasi. Voit myös personoida lasipinnan logoilla tai valokuvilla digitaalisen painatuksen avulla.

Lasisiirtoseinät: Valoa, Avaruutta ja Äänieristystä Jokaiseen Tilaa

Lasisiirtoseinämme ovat ihanteellisia, kun haluat lisätä tilaasi valoisuutta ja visuaalista avaruutta säilyttäen samalla akustisen eristyksen ja tilan joustavuuden. Olipa kyseessä toimisto, liiketila tai koti, Glassmastersin lasisiirtoseinät tarjoavat tyylikkään ja käytännöllisen ratkaisun. CAD-suunnittelun avulla pystymme integroimaan seinäratkaisut sujuvasti olemassa oleviin pohjapiirustuksiin, mikä helpottaa projektin suunnittelua ja toteutusta.

Etsitkö lasiseinäratkaisua, joka yhdistää esteettisyyden ja toiminnallisuuden? Tutustu Glassmastersin lasisiirtoseiniin. Meidän avullamme löydät täydellisen ratkaisun, joka vastaa sekä visuaalisia että käytännöllisiä tarpeitasi.

Fold Taitelasiseinällä Eleganssia Tilan Jakamiseen

  • Joustava Taittomekanismi: Fold-taitelasiseinä koostuu toisiinsa saranoiduista lasielementeistä, jotka taittuvat siististi ja varastoidaan yläpuolisen siirtokiskon päähän. Tämä mahdollistaa tilan muuntelun tarpeen mukaan nopeasti ja vaivattomasti.
  • Säilytystehokkuus: Pidemmät taitelasiseinät voidaan varastoida kiskon molempiin päihin, optimoiden tilankäyttöä ja säilytystehokkuutta.
  • Käyntiovi Lisävarusteena: Tarjoamme mahdollisuuden integroida käyntiovi osaksi taitelasiseinäjärjestelmää, lisäten käytännöllisyyttä ja toiminnallisuutta.

Räätälöitävät Pinnat: Fold-taitelasiseinässä on käytettävissä samat pinnoitusvaihtoehdot kuin muissakin GM järjestelmän tuotteissa, mahdollistaen profiilien ja kiskojen yksilöllisen mukauttamisen tilasi estetiikkaan sopivaksi.
Fold-taitelasiseinä on erinomainen valinta, kun etsit tyylikästä ja monipuolista ratkaisua tilasi jakamiseen. Olipa kyseessä pienempien työtilojen luominen avokonttoriin tai yksityisten kokoustilojen erottaminen, Fold tarjoaa esteettisen ja käytännöllisen ratkaisun.

 

Etsitkö lasiseinäratkaisua, joka yhdistää esteettisyyden ja toiminnallisuuden? Tutustu Glassmastersin lasisiirtoseiniin. Meidän avullamme löydät täydellisen ratkaisun, joka vastaa sekä visuaalisia että käytännöllisiä tarpeitasi.

Referenssit